Rechtsbijstand Abonnement Particulieren

Waarom een rechtsbijstand abonnement? Deze vraag wordt vaak gesteld door cliënten die een rechtsbijstandverzekering hebben. De verzekeraar stuurt de cliënt echter vaak met een kluitje in het riet, of er wordt gezegd dat er nog geen sprake is van een geschil, waardoor de verzekeraar u volgens de verzekeringsovereenkomst nog niet kan (of wil) helpen. Dit terwijl u zit te springen om juridische informatie of rechtsbijstand. Boomaars Juridisch Advies (BJA) behandelt al een aantal jaren conflicten op verschillende rechtsgebieden.

De vraag naar gedegen kennis en ervaring is door de afgelopen crisis alleen maar gegroeid. Boomaars Juridisch Advies wil haar cliënten graag tegemoet komen door middel van het aangeboden rechtsbijstand abonnement waarbij u de regie blijft voeren! Een rechtsbijstand abonnement van Boomaars Juridisch Advies werkt heel eenvoudig; zodra u een juridische vraag of een conflict hebt, neemt u contact op met ons kantoor.

U krijgt direct antwoord van een gespecialiseerde jurist. Samen met u wordt de aanpak bepaald, waarna de jurist onmiddellijk voor u aan de slag gaat. Natuurlijk overleggen we elke vervolgstap met u, zodat u precies weet hoe de zaak vordert. U hoeft er alleen voor te zorgen dat onze jurist alle belangrijke informatie en stukken heeft. Voor het abonnement betaalt u een vast maandelijks bedrag. Hiervoor krijgt u onbeperkte juridische dienstverlening / rechtsbijstand. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Een abonnement heeft een looptijd van 1 jaar en kan met inachtneming van 1 maand opzegtermijn worden opgezegd, bij gebreke waarvan dit abonnement stilzwijgend wordt voortgezet.

Abonnement aanvragen

Click edit button to change this text.

Click edit button to change this text.