Kosten

Snel duidelijkheid en persoonlijk contact
Wij maken direct tijdens het vrijblijvende intakegesprek duidelijk of wij u van dienst kunnen zijn, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Wij kiezen voor persoonlijk contact omdat wij uw belangen zo het beste in beeld krijgen en voor u snel helder is wat u van ons kunt verwachten. Tijdens dit persoonlijke consult inventariseren wij uw zaak en u krijgt juridisch advies. Zo heeft u direct duidelijkheid over de haalbaarheid van uw zaak en de vervolgkosten. Vervolgens bemiddelen wij en/of behartigen wij uw belangen in rechte (gerechtelijke procedures) en buiten rechte.

Hoge kwaliteit, toch lage kosten
De kosten die u betaalt, zijn aanzienlijk lager dan de kosten voor een advocaat. Doordat onze overheadkosten laag zijn, kunnen wij u voordelige dienstverlening aanbieden die van gelijkwaardige kwaliteit is als bij een advocatenkantoor. U betaalt per zaak en niet per uur. Zo heeft u alle zekerheid van schappelijke kosten voor juist juridisch advies en rechtsbijstand.

Juridische hulp afgestemd op úw belangen
Wij stemmen onze dienstverlening altijd af op uw belangen. Wij bekijken bijvoorbeeld de mogelijkheden om een geschil buiten rechte voor u op te lossen. Dit bespaart veel kosten en ergernissen. Is een rechtszaak onvermijdelijk, dan kunnen wij uw belangen in de rechtszaal behartigen, tenzij een advocaat verplicht is. In dat geval verwijzen wij u graag door naar een geschikte advocaat.

Diverse abonnementen voor rechtsbijstand
Om het u nog makkelijker te maken te allen tijde gebruik te maken van onze kundige juristen, kunt u heel eenvoudig een abonnement afsluiten. Wij hebben abonnementen voor particulieren en gecombineerde zakelijk / particulier abonnementen voor ondernemers.

Bekijk onze abonnementen