Rechtsbijstand abonnement ondernemer / particulier

Als ondernemer en/of particulier zou het prettig zijn een jurist in dienst te hebben, zodat u direct een antwoord op uw juridische vragen heeft, waardoor u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Helaas is dit vaak een te grote kostenpost.

Ondernemers lopen ondernemersrisico. Juridische conflicten horen daar helaas ook bij, daarbij komt dat de claimcultuur steeds groter wordt in Nederland. Een privéverzekering voor rechtsbijstand helpt u niet bij zakelijke conflicten, daarvoor zult u dus een jurist of advocaat moeten raadplegen. Het inschakelen van een advocaat kost al snel € 200,00 tot € 300,00 per uur.

Er kan zich privé zomaar een situatie voordoen, waarin u specialistisch juridisch advies nodig hebt, bijvoorbeeld als u een probleem heeft met de buren of als u betrokken raakt bij een aanrijding en daarbij schade en/of letsel oploopt.

BJA heeft voor u de ideale oplossing!

Het rechtsbijstand abonnement ondernemer / particulier!
Met het rechtsbijstand abonnement van BJA kunt u direct bij ons terecht met uw juridische vragen en conflicten voor zowel zakelijk als privé. Op deze wijze kunt u snel handelen en een weloverwogen beslissing nemen. Niet meer uurtje factuurtje, maar een zeer aantrekkelijk tarief voor het rechtsbijstand abonnement van BJA! Met dit abonnement hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kosten van juridisch advies.

Abonnees
Als abonnee krijgt u onbeperkt juridisch advies en rechtsbijstand. Alle vragen en geschillen kunnen bij ons worden neergelegd. Hieronder valt ook het voeren van (gerechtelijke) procedures (met uitzondering van Familie- en Jeugdrecht en vorderingen boven de € 25.000,00). In dit abonnement zijn de volgende kosten inbegrepen; alle werkzaamheden, jurist-, reis- en kantoorkosten.

Onder dit abonnement vallen niet de kosten van derden, waaronder deurwaarderskosten, griffierecht, deskundigenonderzoek en een eventuele proceskostenveroordeling. Bij procedures dienen deze kosten te worden voldaan voordat de zaak aanhangig gemaakt kan worden bij een (scheids)gerecht of het Hof.

Met het juridisch service abonnement heeft u het hele jaar recht op uw eigen jurist voor een vast bedrag. Als ervaren partner in juridische zaken staat BJA altijd voor u klaar, en dat levert de nodige voordelen op:

  • Geen twee aparte rechtsbijstandverzekeringen nodig voor privé en zakelijk
  • Onbeperkt juridisch advies via mail en telefoon (privé en zakelijke kwesties)
  • Onbeperkt rechtsbijstand in juridische procedures
  • Beoordelen van correspondenties
  • Gratis juridische risicoanalyse
  • Gesprekspartner in juridische kwesties
  • Geen wachttijden
  • Eigen jurist / vast contactpersoon
  • U betaalt maandelijks een vast laag bedrag
  • Geen onzekerheid over hoge juridische kosten

Hoe werkt het?
Een rechtsbijstand abonnement van BJA werkt heel eenvoudig. Zodra u een juridische vraag of conflict hebt, neemt u contact met ons op. Onze juristen gaan direct voor u aan de slag en bepalen samen met u de aanpak. U hoeft er alleen voor te zorgen dat de jurist alle belangrijke informatie en stukken heeft. Natuurlijk overleggen we elke vervolgstap met u, zodat u precies weet hoe de zaak vordert. Zoals gezegd krijgt u één geschikte vervanger van een rechtsbijstandverzekering voor zowel zakelijk als particulier. Tevens bieden wij u de mogelijkheid aan om van onze incassoservice gebruik te maken in combinatie met het rechtsbijstand abonnement.

Incassoservice
Wist u dat 53% van de klanten niet betaalt binnen de betalingstermijn van 30 dagen? Klanten die laat of niet betalen kosten u veel tijd en geld. Met de incassoservice van Boomaars Juridisch Advies nemen wij u deze zorg uit handen. Onder dit incassoservice abonnement vallen niet de kosten van derden, waaronder deurwaarderskosten, griffierecht en/of een eventuele proceskostenveroordeling.

Onze incassospecialisten nemen het aanmaningsproces snel en doeltreffend van u over. Zo nodig dagvaarden wij uw klant en gaan wij voor u procederen. Uiteraard houden wij gedurende het traject rekening met de relatie tussen u en uw klant. Indien u alleen gebruik wilt maken van onze onbeperkte incassoservice dan berekenen wij graag een offerte op maat voor u. Mocht u een rechtsbijstand abonnement hebben en u wilt ook gebruik maken van ons incasso abonnement dan krijgt u van ons een combinatiekorting.

Abonnement aanvragen